Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Social Profil

Malerfirmaet Seehusen A/S har de sidste 20 år i gennemsnit haft 5-6 lærlinge årligt. Vores hold af lærlinge afspejler et bredt gennemsnit af befolkningen i forhold til køn, etnicitet og social baggrund. Vi mener det er afgørende at deltage aktivt i at sikre de nødvendige faglige kvalifikationer i samfundet samt igennem uddannelse og job at gøre vores unge til en naturlig del af samfundet.

Unge som har specielle udfordringer eller som kan være kørt sur i uddannelsessystemet inddrager vi løbende. Vi har samarbejde med flere kommuner med det mål at støtte op om de unge, som har brug for hjælp til at få en uddannelse.

Det gør vi ved at tage praktikanter og lærlinge anvist af blandt andet Rødovre kommune, Københavns kommune og Ballerup kommune.

Malerfirmaet Seehusen A/S støtter desuden flere idrætsklubber herunder Team Rødovre fordi vi ønsker at støtte op om det store frivillige arbejde, som ydes rundt omkring i foreningerne samt vigtigheden i at såvel ung som gammel har muligheden for et aktivt fritidsliv.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk