Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

125 år med farver, pensler og ruller

Malerfirmaet Seehusen A/S kan den 13. september 2017 fejre 125 års jubilæum. Mere end 200 lærlinge er blevet udlært, der er påført cirka 10 millioner liter maling, og det skal fejres.

Malerfirmaet Axel Seehusen blev etableret i 1892 af grundlægger Axel Seehusen, som efter en uddannelse på Kunstakademiet kunne vælge mellem håndværk og kunst. Axel Seehusen valgte håndværket som malermester.

Det gode håndværk kombineret med fokus på kunden er stadig firmaets fundament, og måske er det derfor, at Malerfirmaet Seehusen A/S kan fejre sit 125 års jubilæum.

De gode intentioner kan kun realiseres med dygtige og stabile medarbejdere. Med fokus på gensidig respekt, godt arbejdsmiljø samt en høj grad af ansvar til de forskellige medarbejdergrupper, har malerfirmaet igennem mange år formået at have en meget lille udskiftning af medarbejderstaben; 9 medarbejdere har været ansat i firmaet mere end 20 år, heraf 2 mere end 30 år. Udelegering og ansvar er gået hånd i hånd med økonomisk medinddragelse af medarbejderne hvorfor funktionærerne i snart 10 år har haft adgang til medarbejderaktier samt overskudsdeling.

De primære arbejdsopgaver er istandsættelse af lejligheder for almene boligselskaber, vedligeholdelses- og renoveringsopgaver for kunder på det professionelle marked samt nybygnings- og renoveringsopgaver som underentreprenør for større entreprenørfirmaer.

Malerfirmaet Seehusen A/S ejer malerfirmaet John Larsen A/S og tilsammen er der i koncernen i dag cirka 70 ansatte. Firmaet har altid været et familieejet firma ejet og ledet af i alt 4 generationer. De første 50 år var grundlægger Axel Seehusen daglig leder og de næste 30 år var det sønnerne Svend og Kai Seehusen. Herefter overtog Kai Axelsen firmaet som ejer i knap 30 år. Nuværende ejer og 4. generation, Peder Axelsen, har varetaget driften de seneste godt 15 år.

Der afholdes reception for forretningsforbindelser, ansatte samt venner af huset onsdag

den 13. september kl. 12.30-15.30 på firmaadressen Højnæsvej 58, 2610 Rødovre.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk