Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Profil - Malerfirma i Storkøbenhavn siden 1892

HVEM ER VI?

Om Malerfirmaet Seehusen A/S kan det nævnes, at det er et velkonsolideret malerfirma, som når sine mål gennem konkurrencedygtige priser, aftalt kvalitet og seriøsitet overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi anser således vores malerfirma som en virksomhed, hvis fornemste opgave er at fungere som et serviceorgan for vores kunder. Dette grundlæggende forretningsprincip har betydet, at vores kundegrundlag i dag i stor udstrækning består af relationer, der går mange år tilbage.

ORGANISATION

Malerfirmaet Seehusen A/S har siden 1974 været centralt beliggende på Højnæsvej 58 bag Rødovre Centrum. Afhængigt af sæsonen mm. har antallet af malersvende og –lærlinge i en del år ligget stabilt på cirka 35 personer. Vi er derfor et malerfirma af en størrelse der kan tage alle opgaver.

Med 5 malermestre har vi en stor faglig kapacitet, som gør, at den enkelte malermester i sin ”virksomhed” kan løfte næsten enhver arbejdsopgave af såvel type som omfang.

I 2013 blev Malerfirma Frede Jensen A/S fusioneret ind i Malerfirmaet Seehusen A/S. Herved sikres fagligheden og ekspertisen i Malerfirma Frede Jensen A/S med den økonomiske ballast, som Malerfirmaet Seehusen A/S bidrager med.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk