Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maling af vinduer & træværk

Der er flere forhold, der spiller ind, når man skal opnå et flot resultat ved maling af vindue eller maling af træværk. Med vores ekspertise sørger vi for, at du får et resultat, der holder i mange år – og som ser flot ud.

Vi kender alle aspekter inden for maling af vinduer og træværk og ved, at forarbejdet skal være i orden. Lige så vigtigt er det at vide, hvilke materialer og produkter der sikrer dig det bedste resultat. Vælg derfor Malerfirmaet Seehusen A/S for et resultat i højeste kvalitet.

Maling af vinduer

Vinduer skal males efter behov, hvilket afhænger af hvor meget de har været udsat for af vind og vejr. Ved maling af vinduer starter vi med at vurdere vinduets tilstand. Ud fra det vurderer vi omfanget af forarbejdet på vinduet, samt om de skal have et eller flere lag maling. Til nye vinduer er en vandbaseret maling bedst, mens gamle vinduer har bedst af terpentinbaseret maling.

Maling af træværk

For at forlænge træværkets levetid bør du med jævne mellemrum vedligeholde det med en ny behandling. Med regelmæssig vedligeholdelse og maling af træværk, gerne hvert 3. år, forhindrer du, at træet bliver nedbrudt og angrebet af råd og svamp. Ubehandlet træ kan blive nedbrudt på blot 5 til 10 år, hvorimod en regelmæssig og korrekt vedligeholdelse kan få det til at holde 500 år eller mere. Så husk maling af træværk kan betale sig!

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud

Ring til Malerfirmaet Seehusen A/S i Rødovre på telefon: 36 41 41 10 for et gratis tilbud. Vi udfører maling af vinduer og maling af træværk i hele Storkøbenhavn. Kontakt os og få en professionel vurdering af dit vindue og træværk.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk