Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi maler facade, renoverer og behandler

​Den vigtigste funktion for din facade er at beskytte mod klimaets mange udfordringer. Derfor er det vigtigt, at facaden er i god stand, og at du er opmærksom på revner, huller eller smuldret puds.

Malerfirmaet Seehusen A/S maler og udfører arbejde på din facade som hovedentreprise. I den forbindelse sørger vi for at medtage de nødvendige ydelser som stillads, afrensning af facader og murer.

Flot facade med en effektiv behandling

For at få en flot facade og sikre, at resultatet får det ønskede udtryk, anvender vi alt fra moderne dispersioner til gammeldags linoliemaling. Hver facade kræver, at vi maler med brug af den rigtige facademaling. Vi har igennem flere år udført mange typer af facadeopgaver og ved, hvad der skal anvendes til eksempelvis beton, porøse overflader, vandskuret mur – blot for at nævne nogle få.

Resultatet taler for sig selv, når vi maler

Uanset om det drejer sig om dine vinduer eller øvrige facadepartier, klarer vi alle opgaver lige fra almindelig let vedligeholdelse til den større gennemgribende renovering, hvor emner totalafrenses. Er der behov for det, sørger vi for at inddrage øvrige håndværkere som for eksempel snedker og glarmester.

Facadearbejde omfatter:

  • Kalkning af fredede ejendomme
  • Maling af klassiske københavnerejendomme
  • Arbejde med facader med produkter som silikatmaling, silikonemalinger eller andre spændende emulsionsprodukter
  • Samt øvrige facadeopgaver

Kontakt os for et gratis tilbud

Vi maler og udfører arbejde med facade for kunder i hele Storkøbenhavn. Fra vores base i Rødovre står vores dygtige medarbejdere klar til at yde dig en hurtig og effektiv service. Ring til os på telefon: 36 41 41 10 for et uforpligtende tilbud.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk