Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maling af lejlighed - Istandsættelse & vedligeholdelse

​I forbindelse med flyttelejligheder, tilbyder vi maling af lejlighed samt istandsættelse. Dermed vil den nye lejer flytte ind i en lejlighed, som fremstår indbydende og ser ud som ny.

Malerfirmaet Seehusen A/S har mange års erfaring med maling af flyttelejligheder, og har stået for vedligeholdelse i flere boligforeninger, herunder maling af lejlighed. En væsentlig og historisk forankret forretningsandel i vores virksomhed består af længerevarende servicekontrakter med professionelle aktører på markedet.

Vedligeholdelse og maling af lejlighed

I mange boligforeninger vil der være en hyppig udskiftning af lejere. Det stiller høje krav i forhold til fleksibilitet og kvalitet. Hos Malerfirmaet Seehusen A/S står vi til rådighed, når behovet er der, og du kan derfor trygt vælge os som samarbejdspartner ved maling af lejlighed.

Synsrapporter ved flyttelejligheder

Vi tilbyder et koncept, hvor vi kan deltage i syn af lejligheden. Via vores eget computersystem kan vi udregne og opsætte synsrapporter, som kan udskrives på stedet. Behandlingerne på de enkelte emner beregnes ud fra faste enhedspriser, hvilket resulterer i en korrekt, letlæselig og overskuelig pris.

Gratis tilbud på malerarbejde

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på maling af lejlighed? Tøv ikke, men kontakt Malerfirmaet Seehusen A/S på telefon: 36 41 41 10 og få et gratis tilbud på maling af lejlighed eller andre maleropgaver.

Vi tilbyder maling af lejlighed i Rødovre og det meste af Storkøbenhavn.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk