Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arbejdsområder

Specialister i renoverings- og vedligeholdelsesopgaver

Vi har specialiseret os i renoverings- og vedligeholdelsesopgaver for de Almene boligselskaber samt private administrationsselskaber, diverse institutioner, flere kommuner i Region Hovedstaden samt større erhvervsvirksomheder som fx Movia og Post Danmark Ejendomme.

Vi har herudover et godt samarbejde med flere tegnestuer, samt entreprenørfirmaer som NCC, Hovedstadens Bygningsentreprise A/S, PNP Byg A/S, Arne Pedersen A/S og Kai Andersen A/S. m.fl.


Malerarbejde af alle typer

Herudover udfører vi malerarbejder af såvel store som små nybygninger. Hovedentrepriser udfører vi desuden når malerarbejdet indgår som en væsentlig andel fx renovering af facader/vinduer og trapper samt istandsættelse af diverse boliger alt fra lejligheder til store erhvervslejemål. Vi har fået oparbejdet et godt team af underentreprenører og samarbejdspartnere som muliggør, at arbejdet kan udføres på den aftalte måde samt ikke mindst afleveres rettidigt.

Referencer

Nedenfor kan du se tidligere projekter som Malerfirmaet Seehusen har været indvolveret i.

​Malerfirmaet Seehusen A/S  //  Glerupvej 20, 2610 Rødovre  //  Telefon: 36 41 41 10  //  CVR: 81652317  //  E-mail: mail@seehusen.dk